Szépség

Kézfoltok és ráncok: 4 jogorvoslat a 100%-os megszüntetés érdekében

Szüntesse meg a foltokat és ráncokat a kezén, és 10-15 évvel fiatalabbnak fog kinézni!

Az otthoni jogorvoslatok tökéletesen simává és élettel telivé tehetik bőrét. A foltok és ráncok ellen is hatékonyak!

Használjon almaecetet

Az almaecet nagyon hatékony népi gyógymód a bőre számára. Ha rendszeresen használja, puhítja a bőrét, eltünteti a foltokat és a ráncokat.

Keverje össze az almaecetet egyenlő mennyiségben mandula- vagy olívaolajjal vagy kókuszolajjal. Ezt a keveréket naponta kétszer kenje a bőrére. Alaposan dörzsölje be, és ne öblítse le.

Aloe

Ez az egyik leghatékonyabb házi gyógymód a foltok és ráncok eltávolítására a bőrén. Segít továbbá természetes módon regenerálni a bőrét.

Friss aloe-t alkalmazzon a bőrére, és hagyja hatni, reggelig.

Citrus

Alkalmazásuk erősen ajánlott a természetes szín visszaállításához és a bőr kifehérítéséhez. Ennek eredményeképpen megoldja a kézen lévő foltok problémáját, miközben biztosítja a bőr megfiatalodását.

Különösen fontos, hogy ezt este használjuk, hogy megvédjük a bőrét a közvetlen napfénytől.

Ennek a házi gyógymódnak az elkészítése nagyon egyszerű. Keverjünk össze egy kevés citromot vagy narancsot mandula vagy olívaolajjal vagy kókusz olajjal. Ezután néhány percig masszírozzuk a kezünkbe, és hagyjuk hatni reggelig.

Ricinusolaj

A ricinusolaj erős gyógyhatású. A kezeken lévő barna foltok világosítására is hatásos.

Vigyen fel meleg olajat, és néhány percig gyengéden masszírozza.
Hagyja rajta néhány órán át, majd öblítse le.
Tegye ezt egyszer reggel és egyszer este, hogy eltüntesse a barna foltokat és javítsa a bőr megjelenését.

Ajánlott továbbá káliumban gazdag ételeket fogyasztani, mint például banánt, dinnyét, kivit, avokádót, fügét, datolyát és sok mást. Ennek eredményeként minimalizálni fogja a foltok előfordulását a kezén.

Bármelyik házi gyógymód használata mellet a nap folyamán sok vizet fogyasszon. A víz segít kiöblíteni a méreganyagokat a szervezetből, és jót tesz minden bőrproblémának.

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.