Ez a gyümölcslé a szépség, fiatalság és az egészség igazi forrása. Meg fog lepődni – mindenki számára elérhető.
A gyümölcslé egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik – ez az ital képes megőrizni az egészséget, a szépséget, a közérzetet és a karcsúságot.
Az ital, amelyről ma beszélni fogunk, nagyon hasznos, mert vöröskáposztát tartalmaz, amely antocidokat tartalmaz, amelyek nagyon hasznosak a szervezet számára. Emellett a káposzta hatalmas mennyiségű vitamint és ásványi anyagot tartalmaz.
A vöröskáposzta előnyei
1) Csökkenti a vérnyomást, erősíti az ereket és rugalmasabbá teszi azokat.
2) A káposztalé eltávolítja a méreganyagokat a szervezetből, tisztítja a májat.
3) A vöröskáposztában található oitoincidok arról ismertek, hogy képesek felvenni a harcot a tuberkulózis bacillus ellen.
4) A káposztalé rendszeres fogyasztása felére csökkenti a mellrák kockázatát.
5) A káposztalevelek borogatás formájában gyógyíthatják a sebeket, égési sérüléseket, enyhíthetik a fejfájást.
6) Erősíti a körmöket.
7) Fokozza az anyagcserét és normalizálja az emésztést.
Hogyan kell elkészíteni az italt
Összetevők:
- 300 g vöröskáposzta
- 1 zöld alma
- maréknyi friss bazsalikom
- maréknyi friss menta
Elkészítés:
Az összes hozzávalót vágjuk durvára, és turmixgépben pépesítsük folyékony masszává. Fogyasszon naponta 2 alkalommal egy pohárral étkezés előtt.
Miért hasznos a vöröskáposztalé?
A vöröskáposztalé öt egészségügyi előnye:
1) Már a római idők óta ismert, hogy a lé kiváló a légzőszervi megbetegedésekre.
2) A mai napig a gyógymód méz + ennek a zöldségnek a leve tökéletesen megbirkózik a felgyülemlett váladékkal.
3) Kiválóan tisztítja a májat és az epeutakat a méreganyagoktól.
4) Ha naponta fél pohárral iszik ebből a folyadékból, normalizálhatja a vérkeringést. Ennek eredményeként tiszta, friss, bársonyos lesz az arcbőre.
5) Erősíti a fogzománcot.
Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérjük, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.