Egészség

Áztassa a lábát ecetben hetente egyszer és meglátja, hogy minden betegsége eltűnik.

A kínai reflexológiai rendszer szerint a lábunknak természetes energiazónái vannak, amelyek testünk egy-egy szervéhez kapcsolódnak. Ez azt jelenti, hogy a lábakon keresztül megtisztíthatjuk a szervezetünket, megszabadulhatunk a belső méreganyagoktól, és javíthatjuk az általános egészségi állapotunkat.

Az egyik ilyen kezelés az almaecetes lábfürdő.

Az almaecetes fürdőket már régóta használják fogyásra, emésztési problémák enyhítésére, légúti problémák leküzdésére és a bőr egészségének javítására.

Bőrbetegségek.

A lábunk naponta számos mikrobának van kitéve, az oxigénhiány fertőzéseket, hólyagokat, rossz szagot okoz, és száraz és érdes lesz a végtagunk.

Az almaecet bioaktív vegyületeket tartalmaz, amelyek elpusztítják a baktériumokat és a kórokozókat. Ez az egyik leghatékonyabb természetes gyógymód számos egészségügyi problémára.

Megszünteti a kellemetlen szagokat, gyógyítja a gombás fertőzéseket, puhítja a bőrt, javítja a bőr minőségét és még sok minden mást. Használata is nagyon egyszerű és könnyű.

Almaecetes lábfürdő.

Mindössze annyit kell tennie, hogy vizet melegít, egy lavórba önti, és amikor felmelegszik, beleteszi a lábát. Adjon hozzá egy pohár almaecetet és néhány cseppet a kedvenc illóolajából (pl. levendulaolaj). Áztassa a lábát ebben a keverékben 30 percig, és már kész is. Végezze ezt a kezelést hetente egyszer, és látni fogja a különbséget.

A tyúkszemektől való megszabaduláshoz áztassa lábát 45 percre egyenlő arányban ecetbe és vízbe, majd dörzsölje a lábát habkővel.

Ionos lábfürdő.

Ionos lábfürdőt is használhat a lábak méregtelenítésére. Meleg vizet kell használnia, hogy kinyissa a pórusokat, a só pedig gyulladáscsökkentő és összehúzó hatású. Az ionok felszívódnak a lábon keresztül, és a tested megszabadul a méreganyagoktól. Ha a víz sötétre színeződik, az azt jelenti, hogy az eredményt elértük.

Ennek a fürdőnek több változata is létezik:

Sós fürdő recept.

Hozzávalók:

  • 1 csésze Epsom só;
  • 1 csésze tengeri só;
  • 2 csésze szódabikarbóna;
  • Illóolajok – néhány csepp (nem kötelező).

Használati utasítás:

Oldjuk fel a sót forró vízben. Hagyja kihűlni, majd adja hozzá a meleg sós vízhez.
Adja hozzá az almaecetet és az illóolajokat. Áztassa a lábát fél órán keresztül. Vegye figyelembe, hogy a fürdő után fáradtnak és gyengének érezheti magát, de megtisztítja a szervezetét és növeli a magnéziumszintjét.

Az agyagfürdő receptje.

Hozzávalók:

  • 1/2 csésze bentonit agyag;
  • 1/2 csésze almaecet;
  • 1/2 csésze epsom só;
  • Illóolajok – néhány csepp (nem kötelező).

Útmutató:

Oldjuk fel a sót forró vízben, majd adjuk hozzá az illóolajokat. Keverje össze az agyagot és az almaecetet kevés vízzel, ne használjon fémet a keverés során. Végül adjuk a keveréket a vízhez, és áztassuk benne a lábakat kb. 20 percig. Ez a fürdő méregteleníti a szervezetet és növeli a magnéziumszintet.

Az oxigénfürdő receptje.

Hozzávalók:

  • 2 csésze hidrogén-peroxid
  • 1 evőkanál szárított gyömbérpor

Útmutató:

Töltsünk meg egy kádat forró vízzel, és adjunk hozzá szárított gyömbért és hidrogén-peroxidot. Feküdjön a kádban fél órán át. Ez megnyugtatja a testét, és segít enyhíteni az esetleges irritációt vagy allergiát.

Mint látja, olcsó, és hatékony természetes méregtelenítő szereket is használhat.

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.