Egészség

Miért egyen mézet lefekvés előtt: Csodálatos dolgok történnek a szervezetével

A méz édes folyékony arany, az egészség természetes elixírje. Evett már belőle lefekvés előtt?

Az ősi kínai és indiai egészségügyi írók határozottan azt tanácsolják, hogy lefekvés előtt egy kanál mézet fogyasszunk.

Meggyőződtünk róla, hogy az ősi gyógyítóknak teljesen igazuk van! A méz különböző adalékanyagokkal és kiegészítőkkel kombinálva különböző hatásokat fejt ki a szervezetre. Ebben a cikkben 6 jó okot mutatunk be arra, hogy lefekvés előtt érdemes belekortyolni egy üveg mézbe.

A méz előnyei lefekvés előtt

Segít abban, hogy jól aludjon. A méz nyugtató tulajdonságairól ismert. Ellazít és segít a melatonin, az egészséges alvásért felelős hormon termelésében.

Segíti az egészséges alvást, a sejtek megújulását és az idegrendszer regenerálódását. Egy teáskanál méz lefekvés előtt a jó alvás kulcsa. Igya meg egy kis kamillateával, hogy tökéletesen boldog emberként ébredjen.

Segít a zsírégetésben. A táplálkozási szakértő megfigyelte, hogy azok az emberek, akik rendszeresen edzettek és mézet fogyasztottak, 10-szer több zsírt égettek el, mint azok a tornázók, akik nem fogyasztottak mézet. Megfigyelései alapján dolgozta ki a mézdiétát, amelynek lényege, hogy teljes mértékben helyettesíti mézzel a kakaót. Megfigyelései alapján dolgozta ki a mézdiétát, amelynek lényege, hogy a mézet teljes mértékben helyettesíti a kakaóval. Egy kanál méz lefekvéskor az egyik alapszabálya.

Megújítja a májat. A máj egészsége az egész szervezet egészségét jelenti. Alvás közben megújul és regenerálódik ez a létfontosságú szerv. Különösen jótékony A májnak különösen jót tesz a méz és a sütőtöklé keveréke (1 : 1). Szedje egy hónapon keresztül, hogy segítse a szervezetét a méreganyagok gyorsabb kiürítésében és, hogy javítsa az anyagcseréjét.

Erősíti a szervezet védekezőképességét. Egy teáskanál méz egy adagban tartalmazza mindazokat az anyagokat, amelyekre a szervezetnek szüksége van. A fokhagyma erős immunerősítő. E két termék együttesen szupererővel bír a baktériumok és vírusok ellen! Öntse a meghámozott fokhagymát a mézre, és hagyja hatni.
Vegyen be egy kanálnyit este. Ez a gyógymód köhögésre is jó.

Feltölti energiával. Szeretne energiával telve és vidám hangulatban ébredni az ágyban? Ne felejtsen el az éjjeliszekrényre tenni egy üveg mézet és egy pohár vizet citromlével. Próbálja ki legalább egyszer, és azt fogja kívánni, bárcsak korábban megtette volna.

Ha a cikk tetszett és szeretne az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtse el megosztani családtagjaival, barátaival. Köszönjük.