Háztartás, Tippek

Ha a ismeri ezt az okos trükköt, fejfájás nélkül, tisztán és ragyogóan tarthatja a felületeket

Tiszta ház: stresszmentes megoldás

A tiszta ház elengedhetetlen, ha jól akarja érezni magát, és meg akarja előzni az egészségügyi problémákat. De ez nem könnyű feladat, mert a háztartási munkák időbe és erőfeszítésbe kerülnek. De ha ismeri ezt az okos trükköt, fejfájás nélkül is tisztán és ragyogóan tarthatja a felületeket.

Válassza a víz, alkohol és illóolaj keverékét, amely sokoldalú megoldás a háztartási felületek tisztítására.

Használhatja a padlón, az ablakokon és az ajtókon. Ehhez kövesse a következő lépéseket:

Keverjen össze 200 ml vizet 200 ml etil-alkohollal és 20 cseppet egy választott illatanyagból;
A felmosót mártsa bele az oldatba és törölje át a felületeket, beleértve az ajtókat is, hogy eltávolítsa a port és illatosítja azokat.

Az etil-alkohol elpusztítja a baktériumokat és a kórokozókat. Az illóolajok természetes illatot biztosítanak. Ideális esetben válasszon levendulát, citromot vagy eukaliptuszt. Végezetül vigyázzon, hogy ne használja ezt az oldatot márványon vagy fán.

Miért stresszes a házimunka?

A házimunkát hetente legalább egyszer el kell végezni. Ilyenkor minden helyiséget alaposan kitakarítunk, ami időt és energiát igényel.

A padlómosástól kezdve az ablaküvegek, a bútorok, a konyhai berendezési tárgyak és a fürdőszobák tisztításáig nem minden feladatot olyan könnyű elvégezni. Ezért érdemes a házimunkát kisebb feladatokra bontani, és igyekezni minden nap egy-egy munkát elvégezni.

Ez a tanács együtt jár a megfelelő eszközök és termékek használatával.