Egészség

Igyon egy pohárral ebből és a mája megújul!

A legfőbb oka, hogy az emberek mesterséges és előre elkészített ételeket esznek az, hogy manapság egyszerűen nincs idő arra, hogy egészséges étrendet kialakítsunk. Pedig különösen a májunknak nagy szüksége lenne néha egy kis méregtelenítésre. Hacsak nem biogazdálkodásból származik az étel, amit megveszünk, beleértve a zöldségeket és a gyümölcsöket, akár nagy bevásárlóközpontokban akár piacokon vásároljuk az árut, az sajnos tele van növényvédő szerekkel, rovarirtóval és egyéb szerekkel, amivel kezelik növekedése folyamán.

Ezáltal ahelyett, hogy egészséges lenne, káros hatással van, különösen a májra, aminek a fő feladata ezen mérgek kiszűrése, eltávolítása a szervezetből. Az orvosok ezért azt ajánlják, időről időre detoxikáljuk a májat, azaz egy tisztítókúrát kell végrehajtani rajta, ami megtisztítja a méreganyagoktól. Ilyenkor a cél nem csak megtisztítani a májat a mérgektől, de ezáltal jobban felszívódnak a fehérjék is. Amit tehát mondani szeretnénk, hogy az egész szervezet jobban fog működni, ha sikerül a májunkat időnként megtisztítani a mérgektől.

Használja ezt a receptet a máj megtisztítására, és jobban fogja érezni magát, mint valaha!

A máj egészségének helyreállításához nagyon fontos a diéta. A máj működésének javításához szükség van bizonyos alapvető tápanyagoknak a szervezetbe juttatására. Fontos azt is tudni, hogy a máj képes regenerálni magát, így csak akkor vesszük észre, ha megbetegszik, ha már igen nagy a baj. Ezt ne várjuk meg! Ezért mindig, ha csak alkalmunk van rá próbáljuk végrehajtani ezt a tisztítókúrát, ami segít a máj elzsírosodása ellen is és a vírusos májgyulladás ellen is. A most következő természetes gyógyrecept fantasztikus hatással van a májra, ráadásul finom és olyan alkotóelemekből áll, amit bárhol beszerezhetünk!

A máj méregtelenítő kúra RECEPTJE:

  • 1 liter víz
  • természetes méz ízlés szerint
  • 2-3dl narancslé (100%)
  • Egy marék friss menta levél
  • Citromlé (1 citrom leve)

HOGYAN KÉSZÍTÉSE EL:

Forralja fel a vizet majd tegye takarékra. Tegye hozzá a mentaleveleket, és hagyja főni 5 percig lefedve. Majd vegye le a tűzről és hagyja kihűlni. Tegye hozzá a citromlevet és a narancslevet és ízlés szerint mézet. Reszelje bele a citrom héját.

Fogyassza amilyen gyakran csak tudja, akár hidegen akár melegen!

Ha a cikk tetszett és szeretnél az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtsd el megosztani családtagjaiddal, barátaiddal. Köszönjük.