Szépség, Tippek

A nő csak szódabikarbónát tett a szeme alá és az eredmény elképesztő lett!

Nehéz elhinni, hogy szinte minden háztartásban megtalálható az az anyag, ami egészségesen és tisztán tudja tartani bőrünket. Ez nem más, mint a szódabikarbóna. Regéket írtak már arról mi mindenre használható és valóban működő csodaszer a háztartásban. Ugyanez igaz a szépség és bőrápolásra is. Kiváló mert minden bőrtípusra alkalmas, parabén és alumínium mentes. Alkalmazható pl. fogunk enyhe fehérítésére, polírozására, bőrtisztításra, radírozásra, foltok eltávolítására.

Egyszerű arctisztító maszk:

Keverjük össze 1 evőkanál hideg vizet és 1 ½ evőkanál szódabikarbónát. Ezt kenjük fel tiszta arcunkra, hagyjuk hatni 10 percig, majd öblítsük le meleg vízzel.
Ha száraz a bőrünk elegendő 5 perc is mivel eltávolítja a felesleges olajokat. A zsíros bőr esetén növeljük a hatóidőt, hogy eltávolítsa a felesleges faggyút és olajat, fellazítsa a mitesszereket. A végén alkalmazzuk a szokásos hidratáló krémünket.

A szódabikarbóna maszk előnyei:

Az eddigi legjobb halványító a sötét, szem alatti karikák enyhítésére.
Elképesztő a mitesszerek eltávolításában.
Gyógyítja a pattanásokat és halványítja az általuk okozott hegeket, foltokat.
Antibiotikus hatása révén csökkenti és lehúzza a bőr gyulladásait.
Kiváló tonizáló, frissíti a bőrt.
Antiszeptikus, így megnyitja a pórusokat és leállítja az eltömődéseket, olajos lerakódásokat.

Ha a cikk tetszett és szeretnél az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtsd el megosztani családtagjaiddal, barátaiddal. Köszönjük.